Amsterdam,
08
oktober
2018
|
15:16
Europe/Amsterdam

Nieuwe rolstoelvriendelijke vloer voor Joeke uit Den Haag dankzij VriendenLoterij

Een grote verrassing van de VriendenLoterij voor Joeke van der Hulst-Pothuis (62) uit Den Haag. Toneelgroep Hasteria deed voor haar een aanvraag bij het VriendenFonds van de VriendenLoterij. Daarmee gaat haar hartenwens in vervulling: Joeke krijgt een nieuwe, rolstoelvriendelijke vloer in huis. Zij werd onlangs bij vloerenhandel LaminaatenParket.nl in Den Haag verrast met het goede nieuws.

Vera Ligtenberg, secretaris van Toneelgroep Hasteria: "Joeke is een trouwe bezoeker van onze toneelvoorstellingen. Ze kwam altijd met haar man die helaas enkele jaren geleden plotseling overleed. Ze heeft hierdoor een moeilijke tijd en we vinden het belangrijk om haar te helpen. Joeke zit in een rolstoel en heeft al jaren een kapotte vloer in huis. Door de gaten in de vloer blijft ze vaak met haar rolstoel steken. Met de nieuwe vloer kan Joeke zich weer soepel door huis bewegen en ziet haar hele interieur er weer fris uit. Geweldig dat wij haar dit dankzij het VriendenFonds van de VriendenLoterij mochten aanbieden!”

Joeke van der Hulst-Pothuis (62): "Wat ben ik vreselijk blij met deze nieuwe vloer! Het is een verademing dat ik nu eindelijk zonder problemen met mijn rolstoel door huis kan rijden. Ik wil iedereen die geholpen heeft met de realisatie van deze hartenwens hartelijk bedanken. Ik sta perplex."

VriendenFonds van de VriendenLoterij vervult hartenwensen
Het hele jaar kunnen goede doelen, clubs, verenigingen en andere maatschappelijke organisaties een aanvraag doen om iemand in het zonnetje te zetten. www.vriendenloterij.nl/vriendenfonds

Deel dit bericht

Deel op: Twitter
Deel op: Facebook
Deel op: LinkedIn