Steuntje in de rug voor HSV Hondenschool De Streek uit Bovenkarspel dankzij VriendenLoterij

Een bijzondere benoeming van de VriendenLoterij voor HSV Hondenschool De Streek uit Bovenkarspel! De hondenschool is benoemd tot één van de Clubs van de Week en ontvangt daarom eenmalig een bijdrage van 5.000 euro van de VriendenLoterij. De hondenschool gaat het geld gebruiken om nieuw wedstrijdmateriaal aan te schaffen.

Monique Hufnagel, voorzitter van HSV Hondenschool De Streek: “We zijn heel blij met deze bijdrage! We bestaan nu 3,5 jaar en de hondenschool groeit snel. Ons materiaal wordt veel gebruikt en met deze bijdrage kunnen we materiaal van écht goede kwaliteit kopen.”

‘Clubs van de Week’
Clubs van de Week is door de VriendenLoterij in het leven geroepen om clubs, verenigingen en stichtingen in Nederland een steuntje in de rug te geven. Tot en met 31 december 2021 benoemt de VriendenLoterij 100 clubs, verenigingen en stichtingen tot ‘Clubs van de Week’. Zij krijgen ieder een bijdrage van 5.000 euro van de VriendenLoterij voor een specifiek doel of een maatschappelijk project voor de club en haar leden. 

Extra financiële steun
Deelnemers van de VriendenLoterij hebben de mogelijkheid om voor een zelfgekozen organisatie mee te spelen. Minimaal 40 procent van de inleg van de deelnemer gaat dan direct naar een eigen gekozen club, vereniging of stichting. Dat kan zijn voor kunst en cultuur via onze culturele partners of voor een van de maatschappelijke organisaties. Dit kunnen ook lokale clubs en verenigingen zijn die de deelnemer een warm hart toedraagt. 

hondenschooldestreekontvangteenchequevan5.000eurovandevriendenloterij.jpg
Hondenschool De Streek ontvangt een cheque van 5.000 euro van de VriendenLoterij Foto: Wendy van Bree