Ingrid uit Klundert wint 16.000 euro in eerste aflevering ‘VriendenLoterij Miljonairs’

Afgelopen zaterdag was in de eerste aflevering van ‘VriendenLoterij Miljonairs’ bij RTL 4 te zien hoe Ingrid uit Klundert plaatsnam op de spannendste stoel van Nederland tegenover presentator Robert ten Brink. Ingrid speelde in de eerste aflevering van dit seizoen 16.000 euro bij elkaar.

De 58-jarige Ingrid blikt terug op haar avontuur: “Ik vond het een ontzettend leuke ervaring! Ik ging in de eerste instantie naar de studio om te zien hoe het er achter de schermen aan toe gaat. Ik had totaal geen rekening gehouden met dit scenario. Toen ik in de auto terug naar huis zat dacht ik: ‘wat is mij overkomen?’” Ingrid kijkt tevreden terug op het spelverloop: “Ik was tijdens het spel heel zenuwachtig en heb eigenlijk gewoon mijn gevoel gevolgd. Ik heb de studio verlaten met 16.000 euro en ik ben een prachtige ervaring rijker!” Op de vraag wat zij met de prijs gaat doen, antwoordt Inge: “Ik ga een mooie reis maken met mijn familie.”

De spannendste stoel van Nederland
Tijdens ‘VriendenLoterij Miljonairs’ nemen verschillende kandidaten plaats tegenover Robert ten Brink. Om 1 miljoen euro te winnen moet de deelnemer 15 vragen goed beantwoorden. Elk goed antwoord levert een hoger geldbedrag op, maar de moeilijkheidsgraad stijgt per goed beantwoorde vraag. De deelnemer mag er altijd voor kiezen om tussentijds te stoppen. Dit betekent dat de kandidaat het laatst gewonnen bedrag mee naar huis krijgt. Bij twijfel beschikt de kandidaat over drie hulplijnen: het publiek om hulp vragen, fifty-fifty en bellen met een vriend(in) die mogelijk het goede antwoord weet.  

Winnaars van de VriendenLoterij
Het publiek van ‘VriendenLoterij Miljonairs’ bestaat uit deelnemers van de VriendenLoterij die een studioplaats hebben gewonnen.

‘VriendenLoterij Miljonairs’ wordt geproduceerd door Vincent TV Producties en is tot en met 16 oktober elke zaterdag om 21.30 uur bij RTL 4 te zien.
 

foto1-ingriduitklundertwint16.000eurobijvriendenloterijmiljonairs.jpg
Ingrid uit Klundert wint 16.000 euro bij VriendenLoterij Miljonairs Foto: Jurgen Jacob Lodder