Steuntje in de rug voor DSV Sway of Life uit Maren-Kessel dankzij VriendenLoterij

Een bijzondere benoeming van de VriendenLoterij voor DSV Sway of Life uit Maren-Kessel! De dansvereniging is benoemd tot één van de Clubs van de Week en ontvangt daarom eenmalig een bijdrage van 5.000 euro van de VriendenLoterij. DSV Sway of Life gaat het geld gebruiken om rokkostuums voor de heren aan te schaffen. 

Miriam Meijerhof van DSV Sway of Life: “Geweldig! De vrouwen binnen onze vereniging dansen de wedstrijden in jurken van de vereniging. Onze heren zijn nog aangewezen op het kopen van een eigen rokkostuum. Dankzij deze bijdrage kunnen we nu rokkostuums voor de heren aanschaffen voor tijdens ons aankomende wereldkampioenschap."

‘Clubs van de Week’
Clubs van de Week is door de VriendenLoterij in het leven geroepen om clubs, verenigingen en stichtingen in Nederland een steuntje in de rug te geven. Zij krijgen ieder een bijdrage van 5.000 euro van de VriendenLoterij voor een specifiek doel of een maatschappelijk project voor de club en haar leden. Om voor de titel in aanmerking te komen, kunnen clubs, verenigingen en stichtingen zich aanmelden op www.clubsvandeweek.nl.

Extra financiële steun
Deelnemers van de VriendenLoterij hebben de mogelijkheid om voor een zelfgekozen organisatie mee te spelen. Minimaal 40 procent van de inleg van de deelnemer gaat dan direct naar een eigen gekozen club, vereniging of stichting. Dat kan zijn voor kunst en cultuur via onze culturele partners of voor een van de maatschappelijke organisaties. Dit kunnen ook lokale clubs en verenigingen zijn die de deelnemer een warm hart toedraagt. 

dsvswayoflifeontvangtchequevan5.000eurovanvriendenloterij.jpg
DSV Sway of Life ontvangt cheque van 5.000 euro van VriendenLoterij Foto: Wendy van Bree