VriendenLoterij steunt RTV Quirijn uit Tilburg met 5.000 euro

Een bijzondere benoeming van de VriendenLoterij voor RTV Quirijn uit Tilburg! De tennisvereniging is benoemd tot één van de Clubs van de Week en ontvangt daarom eenmalig een bijdrage van 5.000 euro van de VriendenLoterij. RTV Quirijn gaat het geld gebruiken om de jeugd uit de buurt meer in beweging te krijgen en kennis te laten maken met tennis.

Yvonne Visser, voorzitter van RTV Quirijn: “Geweldig! We hebben weinig jeugdleden en willen dit graag uitbreiden. Daarnaast willen we de kinderen uit de buurt meer in beweging krijgen en meer betrekken bij de vereniging. Dankzij deze bijdrage kunnen we hen nu een gratis les aanbieden zodat zij kennis kunnen maken met de vereniging en de sport.”

‘Clubs van de Week’
Clubs van de Week is door de VriendenLoterij in het leven geroepen om clubs, verenigingen en stichtingen in Nederland een steuntje in de rug te geven. Zij krijgen ieder een bijdrage van 5.000 euro van de VriendenLoterij voor een specifiek doel of een maatschappelijk project voor de club en haar leden. Om voor de titel in aanmerking te komen, kunnen clubs, verenigingen en stichtingen zich aanmelden op www.clubsvandeweek.nl.

Extra financiële steun
Deelnemers van de VriendenLoterij hebben de mogelijkheid om voor een zelfgekozen organisatie mee te spelen. Minimaal 40 procent van de inleg van de deelnemer gaat dan direct naar een eigen gekozen club, vereniging of stichting. Dat kan zijn voor kunst en cultuur via onze culturele partners of voor een van de maatschappelijke organisaties. Dit kunnen ook lokale clubs en verenigingen zijn die de deelnemer een warm hart toedraagt. 

feestbijrtvquirijn.jpg
Feest bij RTV Quirijn Foto: Wendy van Bree