VriendenLoterij steunt Stichting Buurtschap Tiggelaar uit Zundert met 5.000 euro

Een bijzondere benoeming van de VriendenLoterij voor Stichting Buurtschap Tiggelaar uit Zundert! De stichting is benoemd tot één van de Clubs van de Week en ontvangt daarom eenmalig een bijdrage van 5.000 euro van de VriendenLoterij. Stichting Buurtschap Tiggelaar gaat het geld gebruiken om de bouwplaats te verharden en sanitair te plaatsen in de nieuwe loods.

Jeanou Chantrel, bestuurslid van Stichting Buurtschap Tiggelaar: We zijn heel blij met deze bijdrage van 5.000 euro! Hiermee kunnen wij het binnenwerk van onze nieuwe loods verder afmaken en hebben we de bouwplaats kunnen verharden. Daarmee is onze bouwplaats toegankelijk geworden voor iedereen en kan iedereen die dat wil, meehelpen aan het bouwen van de corsowagen. ”

‘Clubs van de Week’
Clubs van de Week is door de VriendenLoterij in het leven geroepen om clubs, verenigingen en stichtingen in Nederland een steuntje in de rug te geven. Tot en met 31 december 2021 benoemt de VriendenLoterij 100 clubs, verenigingen en stichtingen tot ‘Clubs van de Week’. Zij krijgen ieder een bijdrage van 5.000 euro van de VriendenLoterij voor een specifiek doel of een maatschappelijk project voor de club en haar leden. Om voor de titel in aanmerking te komen, kunnen clubs, verenigingen en stichtingen zich tot 30 november 2021 aanmelden op www.clubsvandeweek.nl

Extra financiële steun
Deelnemers van de VriendenLoterij hebben de mogelijkheid om voor een zelfgekozen organisatie mee te spelen. Minimaal 40 procent van de inleg van de deelnemer gaat dan direct naar een eigen gekozen club, vereniging of stichting. Denk bijvoorbeeld aan de lokale voetbalvereniging of een specifieke stichting die de deelnemer een warm hart toedraagt.
 

buurtschaptiggelaar2.jpg
Fotocredits: Tjarko Hazewinkel