VriendenLoterij vervult hartenwens Guusje uit Udenhout

Een grote verrassing van de VriendenLoterij voor de 8-jarige Guusje uit Udenhout. Om Guusje in het zonnetje te zetten, deed Stichting Zeldzame Ziekten Fonds voor haar een aanvraag bij het VriendenFonds van de VriendenLoterij. Daarmee gaat haar hartenwens in vervulling: Guusje mag samen met haar vriendinnen genieten van een Magisch Droom-arrangement, waarbij zij een middag in de watten worden gelegd.

Iselle van Ruijven van Stichting Zeldzame Ziekten Fonds: “Guusje heeft Cystic Fibrosis, ook wel taaislijmziekte genoemd. Het is een erfelijke en helaas ongeneeslijke ziekte. Als je Guusje vraagt wat haar grootste wens is, wil zij het liefst van haar ziekte af zijn. Haar andere grote wens is het Magische Droomfeest in het thema 'LoL suprise', een arrangement waarbij Guusje met haar vriendinnen een middag in de watten wordt gelegd. Geweldig dat Guusje, dankzij het VriendenFonds van de VriendenLoterij, samen met haar trouwe vriendinnen een dag onbezorgd mag genieten!”

Guusje was compleet overrompeld toen zij onlangs werd verrast met de cheque. Zij kon haar geluk niet op: “Dank je wel!”

VriendenFonds van de VriendenLoterij vervult hartenwensen
Het hele jaar kunnen goede doelen, clubs, verenigingen en andere maatschappelijke organisaties een aanvraag doen om iemand in het zonnetje te zetten. www.vriendenloterij.nl/vriendenfonds
 

dehartenwensvanguusjeuitudenhoutgaatinvervullingdankzijhetvriendenfonds.jpeg
De hartenwens van Guusje uit Udenhout gaat in vervulling dankzij een aanvraag van Stichting Zeldzame Ziekten Fonds bij het VriendenFonds van de VriendenLoterij.