Amsterdam,
09
september
2021
|
16:03
Europe/Amsterdam

Opknapbeurt voor kantine van Handbalvereniging E&O uit Emmen dankzij steun VriendenLoterij

Samenvatting

Een bijzondere benoeming van de VriendenLoterij voor Handbalvereniging E&O uit Emmen! De vereniging is benoemd tot één van de Clubs van de Week en ontvangt daarom eenmalig een bijdrage van 5.000 euro van de VriendenLoterij. De handbalvereniging gaat het geld gebruiken om de verouderde keuken in de kantine op te knappen, zodat zij de jeugd daar van maaltijden kunnen voorzien.

Ernst Söllner, voorzitter van Handbalvereniging E&O: “Wij willen graag de keuken in de kantine opknappen. De keuken staat er al sinds 1978 en is nu echt aan vervanging toe. We willen onze jeugd maaltijden kunnen aanbieden, zodat zij hier voor hun training huiswerk kunnen maken."

‘Clubs van de Week’
Clubs van de Week is door de VriendenLoterij in het leven geroepen om clubs, verenigingen en stichtingen in Nederland een steuntje in de rug te geven. Tot en met 31 december 2021 benoemt de VriendenLoterij 100 clubs, verenigingen en stichtingen tot ‘Clubs van de Week’. Zij krijgen ieder een bijdrage van 5.000 euro van de VriendenLoterij voor een specifiek doel of een maatschappelijk project voor de club en haar leden. Om voor de titel in aanmerking te komen, kunnen clubs, verenigingen en stichtingen zich tot 30 november 2021 aanmelden op www.clubsvandeweek.nl

Extra financiële steun
Deelnemers van de VriendenLoterij hebben de mogelijkheid om voor een zelfgekozen organisatie mee te spelen. Minimaal 40 procent van de inleg van de deelnemer gaat dan direct naar een eigen gekozen club, vereniging of stichting. Dat kan zijn voor kunst en cultuur via onze culturele partners of voor een van de maatschappelijke organisaties. Dit kunnen ook lokale clubs en verenigingen zijn die de deelnemer een warm hart toedraagt. 

Deel dit bericht

Deel op: Twitter
Deel op: Facebook
Deel op: LinkedIn