Amsterdam,
01
maart
2021
|
15:20
Europe/Amsterdam

Opnieuw geluk in Delft: John wint 100.000 euro in VriendenLoterij Bingo

Samenvatting

Een grote verrassing voor John uit Delft. Hij heeft in de wekelijkse Bingotrekking van VriendenLoterij Bingo een bedrag van 100.000 euro gewonnen. Gerard Joling, ambassadeur van de VriendenLoterij, bracht onlangs het feestelijke nieuws via een videogesprek. Nog geen maand geleden was er ook al een inwoner uit Delft die bij de VriendenLoterij Bingo in de prijzen viel. Toen werd Peter verrast met een cheque van 100.000 euro.

John en zijn vrouw geloven hun ogen niet als zij de cheque van 100.000 euro zien verschijnen: “Dit meen je niet, hier kunnen we lieve dingen mee doen! We hebben kleindochters die van alles nodig hebben.”

Uitreiking op televisie
De uitreiking aan John en zijn vrouw uit Delft was op 28 februari te zien in ‘VriendenLoterij De Winnaars’. De uitzending is
hier terug te kijken.

Win-win
Bij de VriendenLoterij winnen niet alleen deelnemers, maar ook maatschappelijke initiatieven die mensen met onvoldoende middelen en mogelijkheden een steuntje in de rug geven. Minimaal 40 procent van de maandelijkse inleg van alle deelnemers gaat naar 46 goede doelen die actief zijn op het gebied van gezondheid en welzijn en bijna 3.300 clubs, verenigingen en stichtingen in Nederland.

Deel dit bericht

Deel op: Twitter
Deel op: Facebook
Deel op: LinkedIn