Amsterdam,
13
oktober
2017
|
00:00
Europe/Amsterdam

Patrick uit Meteren wint 15.000 euro in VriendenLoterij PrijzenMarathon

Een grote verrassing voor Patrick uit Meteren. Hij heeft in de VriendenLoterij PrijzenMarathon 15.000 euro gewonnen. Patrick was zelf die dag aan het werk. Daarom verraste Dennis van der Geest, ambassadeur van de VriendenLoterij, de moeder en zus van Patrick dinsdag met de cheque. 

Patrick is blij verrast: “Wat een geweldig nieuws! Ik zat in de vrachtwagen toen ik werd gefacetimed door mijn moeder en mijn zus. Zij lieten mij de cheque zien die ze uit handen van Dennis van der Geest voor mij in ontvangst hadden genomen. Ik was zó blij, dat ik claxonneerde met de vrachtwagen. Met de prijs wil ik graag een nieuw duivenhok laten bouwen. Die kan nu wel heel mooi worden!”

Uitreiking bij RTL 4
De uitreiking aan Patrick uit Meteren is op zondag 5 november te zien in het televisieprogramma ‘VriendenLoterij De Winnaars’, dat iedere zondag rond 19.20 uur wordt uitgezonden bij RTL 4.

Over de VriendenLoterij – nationale actie voor Het Vergeten Kind
Bij de VriendenLoterij winnen niet alleen deelnemers, maar ook maatschappelijke initiatieven die mensen met onvoldoende middelen en mogelijkheden een steuntje in de rug geven.

Tot en met 30 september organiseerde de loterij samen met Het Vergeten Kind de VriendenLoterij PrijzenMarathon. Iedereen die tot en met die datum ging meespelen met de VriendenLoterij, draagt bij aan de bouw van één grote, liefdevolle plek voor tienduizenden kwetsbare kinderen in Nederland: Het Huis van Het Vergeten Kind. Hier kunnen kinderen met een instabiele of onveilige thuissituatie hun zorgen en ellende opzijzetten. Kijk voor meer informatie op vriendenloterij.nl/aandacht.

Deel dit bericht

Deel op: Twitter
Deel op: Facebook
Deel op: LinkedIn