Amsterdam,
07
mei
2021
|
10:32
Europe/Amsterdam

Patrick uit Tilburg verrast met 100.000 euro bij VriendenLoterij Bingo

Samenvatting

Een grote verrassing voor Patrick uit Tilburg. Hij heeft in de wekelijkse Bingotrekking van VriendenLoterij Bingo een bedrag van 100.000 euro gewonnen. VriendenLoterij-ambassadeur Wolter Kroes bracht onlangs het feestelijke nieuws via een videogesprek.

Op de vraag of hij nog dromen heeft, antwoordt Patrick: “Mexico staat al heel lang op mijn verlanglijstje. Die reis zouden we –zodra het kan- dus wel willen maken. Verder zijn we bezig met de renovatie van onze badkamer. Het zou heel fijn zijn als we daar wat financiële lucht voor krijgen.” Patrick is compleet overdonderd als hij Wolter Kroes het bedrag op de cheque onthult: “Fantastisch!”

Uitreiking op televisie
De uitreiking aan Patrick uit Tilburg was 25 april te zien in ‘VriendenLoterij De Winnaars’. De uitzending is hier terug te kijken.


SuperBingo: nationale actie voor Hulphond Nederland
De VriendenLoterij Bingo en Hulphond Nederland komen met de landelijke SuperBingo in actie voor een toekomst zonder trauma. Iedereen die van 19 april tot en met 28 mei mee gaat spelen met de VriendenLoterij Bingo, steunt met zijn of haar deelname automatisch de ontwikkeling van het Domingo House. Een veilige plek waar traumaslachtoffers door middel van therapie met getrainde honden en paarden aan hun trauma kunnen werken. Zo krijgen zij niet alleen hun leven terug, maar ook het vertrouwen in de toekomst! Kijk voor meer informatie op www.vriendenloterij.nl

Win-win
Bij de VriendenLoterij winnen niet alleen deelnemers, maar ook maatschappelijke initiatieven die mensen met onvoldoende middelen en mogelijkheden een steuntje in de rug geven. Minimaal 40 procent van de maandelijkse inleg van alle deelnemers gaat naar 46 goede doelen die actief zijn op het gebied van gezondheid en welzijn en bijna 3.300 clubs, verenigingen en stichtingen in Nederland.

Deel dit bericht

Deel op: Twitter
Deel op: Facebook
Deel op: LinkedIn