Amsterdam,
07
augustus
2019
|
16:05
Europe/Amsterdam

Perry uit Rotterdam op ereplaats bij Feyenoord–Sparta dankzij VriendenLoterij

Perry uit Rotterdam zag afgelopen zondag de wedstrijd Feyenoord-Sparta in De Kuip van wel heel dichtbij. Hij won in de trekking van de VriendenLoterij een ereplaats direct aan het veld. In een speciaal ingerichte VIP dug-out zag Perry, samen met familie, de wedstrijd van wel heel dichtbij. De wedstrijd eindigde in een gelijkspel: 2-2.

Perry Basoski (44) vertelt enthousiast: “Deze beleving was in één woord geweldig! Ik ga heel mijn leven al naar wedstrijden van Feyenoord, maar ik heb nog nooit zo goed zicht op het veld gehad. Ook het geluid was veel harder dan ik van ‘het vak’ gewend ben. Heel gaaf om dit zo mee te maken!”

Ruim 1,4 miljoen euro voor jeugdopleiding Feyenoord 
VriendenLoterij-deelnemers hebben de mogelijkheid om voor een zelfgekozen organisatie (goed doel, club of vereniging) mee te spelen. Veel deelnemers kiezen ervoor om de jeugdopleiding van hun favoriete Eredivisieclub als begunstigde aan te wijzen. De jeugdopleiding van Feyenoord is een van de meest gesteunde jeugdopleidingen van de VriendenLoterij en ontving in 2019 een bijdrage van ruim 1,4 miljoen euro.

De clubs gebruiken de schenking aan de jeugdopleiding onder andere voor scholing, zodat jeugdspelers naast hun voetbalopleiding op een toekomst in de maatschappij worden voorbereid. Niet alle jeugdspelers stromen namelijk door naar het betaalde voetbal. 

Deel dit bericht

Deel op: Twitter
Deel op: Facebook
Deel op: LinkedIn