Amsterdam,
11
juli
2018
|
16:01
Europe/Amsterdam

Peter en Gert-Jan uit Leiden verrast met 60.000 euro van VriendenLoterij

Een grote verrassing voor Peter en Gert-Jan uit Leiden. Zij hebben in de junitrekking van de VriendenLoterij 60.000 euro gewonnen. Irene Moors, ambassadeur van de VriendenLoterij, verraste Peter en Gert-Jan met de cheque bij hen thuis.

Peter en Gert-Jan zijn blij verrast: “Wát is dit super! We trekken er graag samen op uit. Zo gaan we regelmatig een weekend weg in Nederland of op vakantie naar Gran Canaria. Van deze geldprijs gaan we een leuke vakantie boeken! En misschien kopen we ook een leuke cabrio.”

VriendenPuntenPrijs
De winnaars uit Leiden hebben de zogenaamde VriendenPuntenPrijs gewonnen. Dit is een prijs die elke twee maanden wordt uitgereikt, naast de reguliere prijzen. De hoogte van het gewonnen bedrag wordt bepaald door het aantal opgebouwde VriendenPunten. In deze video is te zien hoe VriendenPunten precies werken: ‘Wat zijn VriendenPunten?’

Uitreiking bij RTL 4
De uitreiking aan Peter en Gert-Jan uit Leiden is op zondag 15 juli te zien in het televisieprogramma ‘VriendenLoterij De Winnaars’, dat iedere zondag rond 19.20 uur wordt uitgezonden bij RTL 4.

Bij de VriendenLoterij winnen niet alleen deelnemers, maar ook maatschappelijke initiatieven die mensen met onvoldoende middelen en mogelijkheden een steuntje in de rug geven. De helft van de maandelijkse inleg van alle deelnemers gaat naar 50 goede doelen die actief zijn op het gebied van gezondheid en welzijn en meer dan 3.300 clubs, verenigingen en stichtingen in Nederland.

Deel dit bericht

Deel op: Twitter
Deel op: Facebook
Deel op: LinkedIn