Amsterdam,
14
november
2017
|
00:00
Europe/Amsterdam

Peter en Jacqueline uit Borne winnen 100.000 euro bij VriendenLoterij

Een grote verrassing voor Peter en Jacqueline uit Borne. Zij hebben bij de VriendenLoterij 100.000 euro gewonnen. Lucille Werner, ambassadeur van de VriendenLoterij, verraste het stel en hun twee zoons gisteren met de cheque.

Jacqueline: “Wensen hebben we zeker! Ik wil heel graag op vakantie naar Wenen, mijn man Peter heeft een nieuwe hengel nodig en mijn twee zoons hebben de wens om nog een keer een NBA basketbalwedstrijd in Amerika bij te wonen. Dit kunnen we nu allemaal realiseren! Maar eerst laten we het nog even rustig bezinken.”

Uitreiking bij RTL 4
De uitreiking aan Peter en Jacqueline is op zondag 26 november te zien in het televisieprogramma ‘VriendenLoterij De Winnaars’, dat iedere zondag rond 19.20 uur wordt uitgezonden bij RTL 4.

Win-win
Bij de VriendenLoterij winnen niet alleen deelnemers, maar ook maatschappelijke initiatieven die mensen met onvoldoende middelen en mogelijkheden een steuntje in de rug geven. De helft van de maandelijkse inleg van alle deelnemers gaat naar 48 goede doelen die actief zijn op het gebied van gezondheid en welzijn en meer dan 3.000 clubs en verenigingen in Nederland.

Deel dit bericht

Deel op: Twitter
Deel op: Facebook
Deel op: LinkedIn