Amsterdam,
09
november
2020
|
15:01
Europe/Amsterdam

Peter uit Schipluiden wint 100.000 euro bij VriendenLoterij

Samenvatting

Een grote verrassing voor Peter uit Schipluiden. Hij heeft in de trekking van de VriendenLoterij 100.000 euro gewonnen. Irene Moors, ambassadeur van de VriendenLoterij, verraste hem met een cheque. De cheque werd op gepaste afstand uitgereikt.

Peter (58) is compleet overdonderd als hij de cheque van 100.000 euro in ontvangst neemt. Hij heeft één grote wens: “Zodra het weer kan, willen we graag met de kinderen een rondreis door Indonesië maken en daar de familie van mijn vrouw bezoeken.”

Uitreiking op televisie
De uitreiking aan Peter was afgelopen zondag terug te zien in ‘VriendenLoterij De Winnaars’. De uitzending is hier terug te kijken.

Win-win
Bij de VriendenLoterij winnen niet alleen deelnemers, maar ook maatschappelijke initiatieven die mensen met onvoldoende middelen en mogelijkheden een steuntje in de rug geven. Minimaal 40 procent van de maandelijkse inleg van alle deelnemers gaat naar 46 goede doelen die actief zijn op het gebied van gezondheid en welzijn en bijna 3.300 clubs, verenigingen en stichtingen in Nederland.

Deel dit bericht

Deel op: Twitter
Deel op: Facebook
Deel op: LinkedIn