Amsterdam,
19
december
2017
|
11:21
Europe/Amsterdam

Rachel uit Maarssen getraceerd en verrast met 10.000 euro in ‘VriendenComplot’

Een grote verrassing voor Rachel (28) uit Maarssen. Zij heeft in de trekking van de VriendenLoterij 10.000 euro gewonnen. In ‘VriendenComplot’, een YouTube-serie van de VriendenLoterij, is te zien hoe Rachel werd opgespoord door VriendenLoterij-presentatrice Ingrid Jansen en zanger Tim Douwsma. Zij verrasten Rachel op haar werk in Bilthoven met de cheque.

Rachel, een jonge moeder van twee kinderen, reageerde uitbundig: “Wat geweldig! Ik weet nog niet zeker waar ik het geld voor ga gebruiken. Maar het zal met het huwelijk te maken hebben: of we gaan ervan met het hele gezin naar de trouwerij van een vriend of ik zet het op de spaarrekening voor mijn eigen trouwerij!”

In deze video is te zien hoe Rachel wordt opgespoord en verrast met de VriendenLoterij-cheque van 10.000 euro.

Eén uur de tijd
In ‘VriendenComplot’ gaat presentatrice Ingrid Jansen samen met een gastpresentator de uitdaging aan om een winnaar van de VriendenLoterij op te sporen. De nietsvermoedende winnaar moeten zij met een smoesje naar zijn of haar prijs zien te krijgen, hiervoor heeft Ingrid één uur de tijd. Lukt dat niet dan moeten Ingrid en haar gastpresentator een tegenprestatie leveren.

Win-win
Bij de VriendenLoterij winnen niet alleen deelnemers, maar ook goede doelen die mensen met onvoldoende middelen en mogelijkheden een steuntje in de rug geven. De helft van de maandelijkse inleg van alle deelnemers gaat naar 48 goede doelen die actief zijn op het gebied van gezondheid en welzijn en meer dan 3.000 clubs en verenigingen in Nederland.

Deel dit bericht

Deel op: Twitter
Deel op: Facebook
Deel op: LinkedIn