Amsterdam,
12
oktober
2021
|
15:07
Europe/Amsterdam

Raymond uit Zoetermeer sleept 32.000 euro in de wacht bij ‘VriendenLoterij Miljonairs’

Samenvatting

Afgelopen zaterdag was in ‘VriendenLoterij Miljonairs’ bij RTL 4 te zien hoe Raymond uit Zoetermeer plaatsnam op de spannendste stoel van Nederland tegenover presentator Robert ten Brink. Raymond speelde 32.000 euro bij elkaar.

Raymond (43) vertelt: "Het was bizar! Je gaat naar de studio met het idee dat het een leuk dagje uit wordt. Dat je dan uiteindelijk in de stoel tegenover Robert terechtkomt, is natuurlijk geweldig. Ik ben blij met het resultaat. Het is een prachtig bedrag geworden.” Op de vraag wat Raymond met de prijs gaat doen, antwoordt hij: “Ik ga iets moois voor mezelf kopen en er moet het één en ander in huis gebeuren.”

De spannendste stoel van Nederland
Tijdens ‘VriendenLoterij Miljonairs’ nemen verschillende kandidaten plaats tegenover Robert ten Brink. Om 1 miljoen euro te winnen moet de deelnemer 15 vragen goed beantwoorden. Elk goed antwoord levert een hoger geldbedrag op, maar de moeilijkheidsgraad stijgt per goed beantwoorde vraag. De deelnemer mag er altijd voor kiezen om tussentijds te stoppen. Dit betekent dat de kandidaat het laatst gewonnen bedrag mee naar huis krijgt. Bij twijfel beschikt de kandidaat over drie hulplijnen: het publiek om hulp vragen, fifty-fifty en bellen met een vriend(in) die mogelijk het goede antwoord weet.  

‘VriendenLoterij Miljonairs’ wordt geproduceerd door Vincent TV Producties en is tot en met 16 oktober elke zaterdag om 21.30 uur bij RTL 4 te zien.

Deel dit bericht

Deel op: Twitter
Deel op: Facebook
Deel op: LinkedIn