Amsterdam,
25
augustus
2020
|
13:11
Europe/Amsterdam

Rick en Barbara uit Wormer knappen tuin op dankzij 10.000 euro van VriendenLoterij

Een grote verrassing voor Rick en Barbara uit Wormer. Zij hebben in de julitrekking van de VriendenLoterij 10.000 euro gewonnen. Rick was op het moment van de uitreiking niet thuis. Gelukkig kon Wolter Kroes, ambassadeur van de VriendenLoterij, de cheque vrijdag aan vriendin Barbara overhandigen. In verband met de RIVM-maatregelen rondom het coronavirus werd de cheque op gepaste afstand uitgereikt. Vorig jaar viel er ook al een inwoner uit Wormer in de prijzen. Toen werd de winnaar verrast met een gloednieuwe auto van de VriendenLoterij.

Barbara weet wel raad met de prijs: “We willen heel graag de achtertuin opknappen! En we hebben een dochtertje waar we een deel aan willen geven.”

Win-win
Bij de VriendenLoterij winnen niet alleen deelnemers, maar ook maatschappelijke initiatieven die mensen met onvoldoende middelen en mogelijkheden een steuntje in de rug geven. Minimaal 40 procent van de maandelijkse inleg van alle deelnemers gaat naar 46 goede doelen die actief zijn op het gebied van gezondheid en welzijn en bijna 3.300 clubs, verenigingen en stichtingen in Nederland.

Deel dit bericht

Deel op: Twitter
Deel op: Facebook
Deel op: LinkedIn