Amsterdam,
08
september
2017
|
00:00
Europe/Amsterdam

Robert (52) uit Wateringen wint reischeque van 5.000 euro bij VriendenLoterij

Goed nieuws voor Robert (52) uit Wateringen. Hij won bij de VriendenLoterij een Corendon reischeque ter waarde van 5.000 euro.

Robert werd thuis verrast met zijn prijs en kan zijn geluk niet op: “De kinderen willen graag naar Thailand. We hebben daarom gekozen voor de reischeque. We zijn er superblij mee!”

Deze maand organiseert de VriendenLoterij samen met Het Vergeten Kind een nationale actie voor kinderen met een instabiele of onveilige thuissituatie. De uitreiking aan Robert gebeurde daarom op een speciale manier. Hij kon kiezen uit drie medailles die symbool staan voor drie verschillende prijzen.

Uitreiking in Wateringen te zien op tv
De uitreiking van de prijs werd gisteravond uitgezonden op RTL 4 en is hier online terug te zien. De video mag voor redactionele doeleinden worden doorgeplaatst.

Over de VriendenLoterij – nationale actie voor Het Vergeten Kind
Bij de VriendenLoterij winnen niet alleen deelnemers, maar ook maatschappelijke initiatieven die mensen met onvoldoende middelen en mogelijkheden een steuntje in de rug geven.

Op dit moment organiseert de loterij samen met Het Vergeten Kind de VriendenLoterij PrijzenMarathon. Iedereen die tot en met 30 september gaat meespelen met de VriendenLoterij, draagt bij aan de bouw van één grote, liefdevolle plek voor tienduizenden kwetsbare kinderen in Nederland: Het Huis van Het Vergeten Kind. Hier kunnen kinderen met een instabiele of onveilige thuissituatie hun zorgen en ellende opzijzetten. Kijk voor meer informatie op vriendenloterij.nl/aandacht.

Deel dit bericht

Deel op: Twitter
Deel op: Facebook
Deel op: LinkedIn