Amsterdam,
09
november
2020
|
11:42
Europe/Amsterdam

Ron uit Oss wint 100.000 euro bij VriendenLoterij Bingo

Samenvatting

Een geweldige verrassing voor Ron uit Oss. Hij had als eerste Bingo! in de wekelijkse bingotrekking van VriendenLoterij Bingo en wint een bedrag van 100.000 euro. Onlangs verraste Martien Meiland hem in geheel eigen stijl met een cheque op ‘Chateau Bingo’, een prachtig landgoed waar hij een aantal gelukkige winnaars ontvangt. De uitreiking was vorige week zaterdag te zien in BINGO! De 100.000 euro quiz, dat tot en met 28 november wekelijks op zaterdagavond om 21.30 uur te zien is bij SBS6.

Ron en zijn vrouw Petra zijn compleet overdonderd als zij een cheque van 100.000 euro in ontvangst mogen nemen. Ron heeft mooie plannen met de prijs: “We willen graag zonnepanelen voor ons huis en een nieuwe auto, zodat ik de politiehonden die ik train veilig kan vervoeren.”

Uitreiking op televisie
De uitreiking aan Ron was vorige week zaterdag te zien in de nieuwe kennisquiz ‘BINGO! De 100.000 euro quiz’. De uitzending is hier terug te kijken. 

Deelnemers én het goede doel winnen bij VriendenLoterij Bingo
Iedereen die tijdens de VriendenLoterij Bingo deelnemer van de VriendenLoterij wordt, speelt automatisch met minimaal 40 procent van zijn of haar lotprijs mee voor Samen voor alle kinderen (SAM&). Sam& is een samenwerkingsverband van Leergeld Nederland, Nationaal Fonds Kinderhulp, Jeugdfonds Sport & Cultuur en Stichting Jarige Job, voor kinderen die opgroeien in armoede in Nederland. Daarnaast maken alle deelnemers tijdens de VriendenLoterij Bingo, net als Ron, wekelijks kans op de hoofdprijs van 100.000 euro en vele andere prijzen.  

Deel dit bericht

Deel op: Twitter
Deel op: Facebook
Deel op: LinkedIn