Amsterdam,
22
februari
2017
|
00:00
Europe/Amsterdam

Rotterdamse geluksvogels winnen 666.665 euro bij VriendenLoterij

Een grote verrassing voor twee Rotterdammers. Peter heeft in de januaritrekking van de VriendenLoterij 399.999 euro gewonnen en de Rotterdamse Saskia wint 266.666 euro. Gerard Joling, ambassadeur van de VriendenLoterij, verraste de Rotterdammers onlangs met de cheque.

Voor de uitreiking werden Peter, Saskia en haar vriend Sebastiaan samen met andere VriendenLoterij-winnaars bijeengebracht. Gerard Joling, ambassadeur van de VriendenLoterij, verwelkomde de winnaars met een vette cheque. In totaal verdelen elf winnaars een bedrag van 2 miljoen euro met elkaar.

Peter speelt mee met drie loten en kan zijn ogen niet geloven als hij een cheque van 399.999 euro uit de envelop trekt: “Ik heb een moeilijke tijd achter de rug. Dit geld wil ik gebruiken om een mooie reis door Australië te maken.”

Saskia, die haar vriend Sebastiaan heeft meegenomen, weet niet wat haar overkomt als ze het bedrag van 266.666 euro ziet: “Dit is te bizar voor woorden. Ik speel net een maandje mee met deze twee loten en nu al zó’n prijs!? Ik kan mijn geluk niet op.”

Uitreiking bij RTL 4
De uitreiking aan Peter en Saskia uit Rotterdam is op zondag 5 maart te zien in het televisieprogramma ‘VriendenLoterij De Winnaars’, dat iedere zondag rond 19.20 uur wordt uitgezonden bij RTL 4.

Bij de VriendenLoterij winnen niet alleen deelnemers, maar ook maatschappelijke initiatieven die mensen met onvoldoende middelen en mogelijkheden een steuntje in de rug geven. De helft van de maandelijkse inleg van alle deelnemers gaat naar 48 goede doelen die actief zijn op het gebied van gezondheid en welzijn en meer dan 3.300 clubs en verenigingen in Nederland.

Deel dit bericht

Deel op: Twitter
Deel op: Facebook
Deel op: LinkedIn