Amsterdam,
22
oktober
2020
|
09:54
Europe/Amsterdam

Rotterdamse Ingrid wint 100.000 euro bij VriendenLoterij

Samenvatting

Een geweldige verrassing voor Ingrid uit Rotterdam. Zij heeft in de trekking van de VriendenLoterij een bedrag van 100.000 euro gewonnen. Onlangs verraste Martien Meiland haar in geheel eigen stijl met een cheque op ‘Chateau Bingo’, een prachtig landgoed waar hij een aantal gelukkige winnaars ontvangt. De uitreiking was afgelopen zaterdag te zien in BINGO! De 100.000 euro quiz, dat tot en met 28 november wekelijks op zaterdagavond om 21.30 uur te zien is bij SBS6. 

De 53-jarige Ingrid is compleet overdonderd: “Oh wauw! Ik wil als het weer kan graag een weekend weg met mijn moeder die in een tehuis zit.”

Uitreiking op televisie
De uitreiking aan Ingrid was afgelopen zaterdag te zien in de nieuwe kennisquiz ‘BINGO! De 100.000 euro quiz’. De uitzending is hier terug te kijken. 

Deelnemers én het goede doel winnen bij VriendenLoterij Bingo 
Iedereen die tijdens de VriendenLoterij Bingo deelnemer van de VriendenLoterij wordt, speelt automatisch met minimaal 40 procent van zijn of haar inleg mee voor Samen voor alle kinderen (SAM&). Sam& is een samenwerkingsverband van Leergeld Nederland, Nationaal Fonds Kinderhulp, Jeugdfonds Sport & Cultuur en Stichting Jarige Job, voor kinderen die opgroeien in armoede in Nederland. Daarnaast maken alle deelnemers tijdens de VriendenLoterij Bingo wekelijks kans op de hoofdprijs van 100.000 euro en vele andere prijzen.  

Deel dit bericht

Deel op: Twitter
Deel op: Facebook
Deel op: LinkedIn