Amsterdam,
13
september
2021
|
12:43
Europe/Amsterdam

Rotterdamse Matts sleept 16.000 euro in de wacht bij ‘VriendenLoterij Miljonairs’

Samenvatting

Afgelopen zaterdag was in ‘VriendenLoterij Miljonairs’ bij RTL 4 te zien hoe Matts uit Rotterdam plaatsnam op de spannendste stoel van Nederland tegenover presentator Robert ten Brink. Matts speelde in de derde aflevering van dit seizoen 16.000 euro bij elkaar.

De 66-jarige Matts blikt terug op zijn avontuur: "Het was heel leuk om mee te maken! Ik vond het vooral leuk om te zien hoe het er in de studio aan toe ging." Matts is tevreden met het spelverloop: "Achteraf kan je makkelijk zeggen dat je het anders had willen doen, maar als je eenmaal in die stoel tegenover Robert ten Brink zit is het toch wel spannend!" Op de vraag wat Matts met de prijs gaat doen, antwoord hij: "Ik ga rustig nadenken wat ik met de prijs ga doen. Misschien een mooie vakantie."

De spannendste stoel van Nederland
Tijdens ‘VriendenLoterij Miljonairs’ nemen verschillende kandidaten plaats tegenover Robert ten Brink. Om 1 miljoen euro te winnen moet de deelnemer 15 vragen goed beantwoorden. Elk goed antwoord levert een hoger geldbedrag op, maar de moeilijkheidsgraad stijgt per goed beantwoorde vraag. De deelnemer mag er altijd voor kiezen om tussentijds te stoppen. Dit betekent dat de kandidaat het laatst gewonnen bedrag mee naar huis krijgt. Bij twijfel beschikt de kandidaat over drie hulplijnen: het publiek om hulp vragen, fifty-fifty en bellen met een vriend(in) die mogelijk het goede antwoord weet.  

Winnaars van de VriendenLoterij
Het publiek van ‘VriendenLoterij Miljonairs’ bestaat uit deelnemers van de VriendenLoterij die een studioplaats hebben gewonnen.

‘VriendenLoterij Miljonairs’ wordt geproduceerd door Vincent TV Producties en is tot en met 16 oktober elke zaterdag om 21.30 uur bij RTL 4 te zien.

Deel dit bericht

Deel op: Twitter
Deel op: Facebook
Deel op: LinkedIn