Amsterdam,
21
augustus
2020
|
09:57
Europe/Amsterdam

Rotterdamse Rita op familiebezoek naar Suriname dankzij 250.000 euro van VriendenLoterij

Een grote verrassing voor Rita uit Rotterdam. Zij heeft in de julitrekking van de VriendenLoterij 250.000 euro gewonnen. Irene Moors, ambassadeur van de VriendenLoterij, verraste haar maandag thuis met een cheque. In verband met de RIVM-maatregelen rondom het coronavirus werd de cheque op gepaste afstand uitgereikt. Eerder dit jaar was er ook al een inwoner uit Rotterdam die bij de VriendenLoterij in de prijzen viel. Toen ontving Elbert een cheque van 10.000 euro.

De 61-jarige Rita reageert enthousiast: “Fantastisch! Ik wil mijn familie in Suriname bezoeken. Verder wil ik graag mensen helpen die het goed kunnen gebruiken.”

Win-win
Bij de VriendenLoterij winnen niet alleen deelnemers, maar ook maatschappelijke initiatieven die mensen met onvoldoende middelen en mogelijkheden een steuntje in de rug geven. Minimaal 40 procent van de maandelijkse inleg van alle deelnemers gaat naar 46 goede doelen die actief zijn op het gebied van gezondheid en welzijn en bijna 3.300 clubs, verenigingen en stichtingen in Nederland.

Deel dit bericht

Deel op: Twitter
Deel op: Facebook
Deel op: LinkedIn