Amsterdam,
16
december
2019
|
11:25
Europe/Amsterdam

Rotterdamse Sportvereniging Sperwers door VriendenLoterij benoemd tot Club van de Week

Een tafeltennistafel voor iedereen

Groot feest voor de Rotterdamse Sportvereniging (RSV) Sperwers! De vereniging werd gisteren benoemd tot ‘Club van de Week’ en ontvangt daarom eenmalig een bijdrage van 10.000 euro van de VriendenLoterij. RSV Sperwers gaat het geld gebruiken om het clubgebouw te vernieuwen en een tafeltennistafel aan te schaffen die niet alleen door de leden, maar ook door alle omwonenden gebruikt mag worden.

Tini Westermeijer, administratieve steun en toeverlaat van RSV Sperwers reageert enthousiast: “Toen ik de actie voorbij zag komen, heb ik de vereniging direct opgegeven. Ons kleine clubje is niet zo bekend in Rotterdam, dus we hopen door het winnen van deze titel meer naamsbekendheid te krijgen in de omgeving. Met het geld gaan we het clubgebouw vernieuwen en hopen we een tafeltennistafel aan te schaffen.”

‘Club van de Week’
Club van de Week is een nieuwe campagne van de VriendenLoterij voor clubs, verenigingen en stichtingen die een steuntje in de rug kunnen gebruiken. Zij kunnen een aanvraag indienen voor een maatschappelijk project voor de club en haar leden. Denk hierbij aan: verduurzamen van het clubhuis, de aanleg van een nieuw sportveld, muziekinstrumenten of het faciliteren van maatschappelijke activiteiten voor de buurt.

Tussen mei en december wordt wekelijks een aangesloten club, vereniging of stichting verrast met de titel ‘Club van de Week’ en met een eenmalige bijdrage van 10.000 euro van de VriendenLoterij om dit project te realiseren. Clubs kunnen zich nog het hele jaar aanmelden met een mooi project via www.vriendenloterij.nl/clubs.

Structurele financiële steun
Deelnemers van de VriendenLoterij hebben de mogelijkheid om voor een zelfgekozen organisatie mee te spelen. Steeds vaker kiezen deelnemers ervoor om hun eigen club, vereniging of stichting te steunen. Clubs, vereniging en stichtingen die nog niet zijn aangesloten bij de VriendenLoterij, kunnen zich melden via www.vriendenloterij.nl/clubs.

Deel dit bericht

Deel op: Twitter
Deel op: Facebook
Deel op: LinkedIn