Amsterdam,
17
juli
2020
|
14:48
Europe/Amsterdam

Rotterdamse Tereza wint 10.000 euro bij VriendenLoterij

“Voor de studie van onze kinderen”

Een grote verrassing voor Tereza uit Rotterdam. Zij heeft in de junitrekking van de VriendenLoterij 250.000 euro gewonnen. Jan Versteegh, ambassadeur van de VriendenLoterij, verraste haar maandag thuis met de cheque. In verband met de RIVM-maatregelen rondom het coronavirus werd de cheque op gepaste afstand uitgereikt. Eerder dit jaar was er ook al een inwoner uit Rotterdam die bij de VriendenLoterij in de prijzen viel. Toen ontving Elbert een cheque van 10.000 euro.

Tereza (70) reageert enthousiast: “Wat geweldig! Zodra het weer kan, gaan we hiervan op vakantie naar Portugal. Verder gaan we het besteden aan de studie van de kinderen.”

Win-win
Bij de VriendenLoterij winnen niet alleen deelnemers, maar ook maatschappelijke initiatieven die mensen met onvoldoende middelen en mogelijkheden een steuntje in de rug geven. Minimaal 40 procent van de maandelijkse inleg van alle deelnemers gaat naar 46 goede doelen die actief zijn op het gebied van gezondheid en welzijn en bijna 3.300 clubs, verenigingen en stichtingen in Nederland.

Deel dit bericht

Deel op: Twitter
Deel op: Facebook
Deel op: LinkedIn