Amsterdam,
25
oktober
2018
|
15:44
Europe/Amsterdam

Selene (43) uit Lisserbroek wint een auto in VriendenLoterij PrijzenMarathon

Goed nieuws voor Selene (43) uit Lisserbroek. Zij wint tijdens de nationale actie ‘VriendenLoterij PrijzenMarathon voor Metakids’ een auto. Selene werd in haar straat door VriendenLoterij-ambassadeur Wolter Kroes, onder leiding van een brassband, verrast met de gloednieuwe auto.

Selene: “Wat is dit geweldig. Ik heb nog nooit iets gewonnen. Hier ben ik ongelofelijk blij mee.”

Deze maand organiseert de VriendenLoterij samen met Metakids een nationale actie voor kinderen met een metabole ziekte. Daarom werd Selene op deze bijzondere manier verrast. De uitreiking aan Selene werd uitgezonden bij RTL 4 en is hier online terug te zien.

VriendenLoterij PrijzenMarathon voor Metakids
Ruim 10.000 gezinnen in Nederland hebben één of meer kinderen met een metabole ziekte. Hun stofwisseling werkt niet goed en dat sloopt hun lichaam. Metabole ziekten zijn zelfs een van de grootste doodsoorzaken onder kinderen in Nederland. Op dit moment organiseert de VriendenLoterij samen met Metakids de VriendenLoterij PrijzenMarathon. Iedereen die tot en met 31 oktober gaat meespelen, draagt met de helft van ieder lot direct bij aan een landelijk samenwerkingsverband voor onderzoek en behandeling, zodat kinderen met een metabole ziekte snel en blijvend geholpen kunnen worden.

Kijk voor meer informatie op vriendenloterij.nl/metakids.

Deel dit bericht

Deel op: Twitter
Deel op: Facebook
Deel op: LinkedIn