Amsterdam,
20
augustus
2019
|
10:30
Europe/Amsterdam

Silvia uit Beuningen op ereplaats bij Feyenoord– FC Utrecht dankzij VriendenLoterij

Silvia (51) uit Beuningen zag afgelopen zondag de wedstrijd Feyenoord- FC Utrecht in De Kuip van wel heel dichtbij. Zij won in de trekking van de VriendenLoterij een ereplaats direct aan het veld. In een speciaal ingerichte VIP dug-out zag Silvia, samen met haar echtgenoot en twee vrienden, de wedstrijd van wel heel dichtbij. De wedstrijd eindigde in 1-1 gelijkspel.

Silvia (51) uit Beuningen vertelt enthousiast: "Dit was voor mij de eerste keer dat ik een wedstrijd van Feyenoord bijwoonde. Wat een geweldige eerste ervaring, zo dicht aan het veld. Zo'n prijs wil ik nog wel een keer winnen!" 

Ruim 1,4 miljoen euro voor jeugdopleiding Feyenoord 
VriendenLoterij-deelnemers hebben de mogelijkheid om voor een zelfgekozen organisatie (goed doel, club of vereniging) mee te spelen. Veel deelnemers kiezen ervoor om de jeugdopleiding van hun favoriete Eredivisieclub als begunstigde aan te wijzen. De jeugdopleiding van Feyenoord is een van de meest gesteunde jeugdopleidingen van de VriendenLoterij en ontving in 2019 een bijdrage van ruim 1,4 miljoen euro.  

De clubs gebruiken de schenking aan de jeugdopleiding onder andere voor scholing, zodat jeugdspelers naast hun voetbalopleiding op een toekomst in de maatschappij worden voorbereid. Niet alle jeugdspelers stromen namelijk door naar het betaalde voetbal.

Deel dit bericht

Deel op: Twitter
Deel op: Facebook
Deel op: LinkedIn