Amsterdam,
27
september
2021
|
12:31
Europe/Amsterdam

Simon uit Holten sleept 16.000 euro in de wacht bij ‘VriendenLoterij Miljonairs’

Samenvatting

Afgelopen zaterdag was in ‘VriendenLoterij Miljonairs’ bij RTL 4 te zien hoe Simon uit Holten plaatsnam op de spannendste stoel van Nederland tegenover presentator Robert ten Brink. Simon speelde 16.000 euro bij elkaar.

Simon vertelt: "Ik vond het ontzettend leuk om mee te maken! Het was een grote verrassing toen ik hoorde dat ik plaats mocht nemen in de stoel. Ik dacht: 'laat het maar komen!'" Op de vraag of Simon nog wensen heeft, antwoordt hij: "We willen volgend jaar een aanbouw op de benedenverdieping realiseren. De prijs komt dus heel goed van pas!"

De spannendste stoel van Nederland
Tijdens ‘VriendenLoterij Miljonairs’ nemen verschillende kandidaten plaats tegenover Robert ten Brink. Om 1 miljoen euro te winnen moet de deelnemer 15 vragen goed beantwoorden. Elk goed antwoord levert een hoger geldbedrag op, maar de moeilijkheidsgraad stijgt per goed beantwoorde vraag. De deelnemer mag er altijd voor kiezen om tussentijds te stoppen. Dit betekent dat de kandidaat het laatst gewonnen bedrag mee naar huis krijgt. Bij twijfel beschikt de kandidaat over drie hulplijnen: het publiek om hulp vragen, fifty-fifty en bellen met een vriend(in) die mogelijk het goede antwoord weet.  

‘VriendenLoterij Miljonairs’ wordt geproduceerd door Vincent TV Producties en is tot en met 16 oktober elke zaterdag om 21.30 uur bij RTL 4 te zien.

Deel dit bericht

Deel op: Twitter
Deel op: Facebook
Deel op: LinkedIn