Amsterdam,
05
september
2017
|
00:00
Europe/Amsterdam

Sjanie en Ed uit Hardinxveld-Giessendam mogen voor 5.000 euro aan elektronica uitzoeken dankzij VriendenLoterij

Goed nieuws voor Sjanie en Ed uit Hardinxveld-Giessendam. Zij wonnen bij de VriendenLoterij een MediaMarkt-cadeaukaart, ter waarde van 5.000 euro.

Sjanie en Ed werden thuis verrast en kunnen hun geluk niet op: “Wat een topprijs! We hebben gekozen voor de MediaMarkt-cadeaukaart. We zijn er superblij mee!”

Deze maand organiseert de VriendenLoterij samen met Het Vergeten Kind een nationale actie voor kinderen met een instabiele of onveilige thuissituatie. De uitreiking aan Sjanie en Ed gebeurde daarom op een speciale manier. Zij konden kiezen uit drie medailles die symbool staan voor drie verschillende prijzen.

Uitreiking in Hardinxveld-Giessendam te zien op tv
De uitreiking van de prijs werd gisteravond uitgezonden op RTL 4 en is hier online terug te zien. De video mag voor redactionele doeleinden worden doorgeplaatst.

Over de VriendenLoterij – nationale actie voor Het Vergeten Kind
Bij de VriendenLoterij winnen niet alleen deelnemers, maar ook maatschappelijke initiatieven die mensen met onvoldoende middelen en mogelijkheden een steuntje in de rug geven.

Op dit moment organiseert de loterij samen met Het Vergeten Kind de VriendenLoterij PrijzenMarathon. Iedereen die tot en met 30 september gaat meespelen met de VriendenLoterij, draagt bij aan de bouw van één grote, liefdevolle plek voor tienduizenden kwetsbare kinderen in Nederland: Het Huis van Het Vergeten Kind. Hier kunnen kinderen met een instabiele of onveilige thuissituatie hun zorgen en ellende opzijzetten. Kijk voor meer informatie op vriendenloterij.nl/aandacht.

Deel dit bericht

Deel op: Twitter
Deel op: Facebook
Deel op: LinkedIn