Amsterdam,
05
december
2017
|
14:40
Europe/Amsterdam

Sopraan Rianne uit Eindhoven mag eigen CD opnemen dankzij VriendenLoterij

Een grote verrassing van de VriendenLoterij voor de 27-jarige sopraan Rianne Wilbers uit Eindhoven. Stichting Two Tone, die kunst- en cultuurprojecten voor jongeren ontwikkelt, deed een aanvraag bij het VriendenFonds van de VriendenLoterij. Rianne mag nu een CD opnemen in een professionele studio. Zij werd onlangs verrast met de VriendenFonds-cheque tijdens een concert dat zij gaf in de fabriek van Piet Hein Eek in Eindhoven. 

Hella Hertogs, directeur van Stichting Two Tone: “Rianne is een bevlogen zangeres en zet zich al jaren met hart en ziel in voor onze stichting. Vol passie en enthousiasme is ze medeorganisator en zangeres van de klankconcerten van Two Tone. Rianne is afgestudeerd aan het conservatorium in Tilburg. Ze is ambitieus en werkt hard om een mooie carrière op te bouwen. Geweldig dat haar wens om een CD op te nemen nu dankzij het VriendenFonds van de VriendenLoterij werkelijkheid wordt.”

Rianne Wilbers (27) is blij verrast: “Eindelijk gaat mijn droom uitkomen!”

VriendenFonds van de VriendenLoterij vervult hartenwensen
Het hele jaar kunnen goede doelen, clubs, verenigingen en andere maatschappelijke organisaties een aanvraag doen om iemand in het zonnetje te zetten. www.vriendenloterij.nl/vriendenfonds

Deel dit bericht

Deel op: Twitter
Deel op: Facebook
Deel op: LinkedIn