Amsterdam,
15
mei
2018
|
16:50
Europe/Amsterdam

Stel uit Roelofarendsveen wint 120.000 euro in VriendenLoterij

Een grote verrassing voor Machiel en Dionne uit Roelofarendsveen. VriendenLoterij-ambassadeur Lucille Werner stond met een cheque van 120.000 euro bij hun voor de deur. Zij hebben in de apriltrekking van de VriendenLoterij de VriendenPuntenPrijs gewonnen.

Machiel en Dionne zijn blij verrast: “Wat is dit een geweldig mooi bedrag. We gaan er een mooie reis van maken: naar Denemarken, Lapland of misschien wel naar IJsland. Ook kunnen we er een stukje van onze hypotheek van aflossen. Dat scheelt een hoop in de maandelijkse kosten!”

VriendenPuntenPrijs
De winnaars uit Roelofarendsveen hebben de zogenaamde VriendenPuntenPrijs gewonnen. Dit is een prijs die elke twee maanden wordt uitgereikt, naast de reguliere prijzen. De hoogte van het gewonnen bedrag wordt bepaald door het aantal opgebouwde VriendenPunten. In deze video is te zien hoe VriendenPunten precies werken: ‘Wat zijn VriendenPunten?’

Uitreiking bij RTL 4
De uitreiking aan Machiel en Dionne uit Roelofarendsveen is op zondag 27 mei te zien in het televisieprogramma ‘VriendenLoterij De Winnaars’, dat iedere zondag rond 19.20 uur wordt uitgezonden bij RTL 4.

Bij de VriendenLoterij winnen niet alleen deelnemers, maar ook maatschappelijke initiatieven die mensen met onvoldoende middelen en mogelijkheden een steuntje in de rug geven. De helft van de maandelijkse inleg van alle deelnemers gaat naar 50 goede doelen die actief zijn op het gebied van gezondheid en welzijn en meer dan 3.300 clubs, verenigingen en stichtingen in Nederland.

Deel dit bericht

Deel op: Twitter
Deel op: Facebook
Deel op: LinkedIn