Amsterdam,
16
januari
2018
|
17:24
Europe/Amsterdam

Stephen uit Almere wint 10.000 euro en een auto in VriendenLoterij

Een grote verrassing voor Stephen uit Almere. Hij heeft in de decembertrekking van de VriendenLoterij 10.000 euro en een Volkswagen Polo gewonnen. Wolter Kroes, ambassadeur van de VriendenLoterij, verraste Stephen gisteren met het goede nieuws. 

Stephen is blij verrast: “Voor mijn studie moet ik iedere dag naar Zwolle reizen. Geweldig dat ik nu ook lekker de auto kan pakken. Het geld zet ik opzij voor als ik na mijn studie op mezelf ga wonen. Daar kan ik dit extra geld goed voor gebruiken.”

Uitreiking bij RTL 4
De uitreiking aan Stephen uit Almere is op zondag 25 februari te zien in het televisieprogramma ‘VriendenLoterij De Winnaars’, dat iedere zondag rond 19.20 uur wordt uitgezonden bij RTL 4.

Bij de VriendenLoterij winnen niet alleen deelnemers, maar ook maatschappelijke initiatieven die mensen met onvoldoende middelen en mogelijkheden een steuntje in de rug geven. De helft van de maandelijkse inleg van alle deelnemers gaat naar 48 goede doelen die actief zijn op het gebied van gezondheid en welzijn en meer dan 3.000 clubs en verenigingen in Nederland.

Deel dit bericht

Deel op: Twitter
Deel op: Facebook
Deel op: LinkedIn