Amsterdam,
19
juli
2021
|
11:20
Europe/Amsterdam

Steuntje in de rug voor Gwen uit IJsselstein dankzij VriendenLoterij

Samenvatting

Een grote verrassing van de VriendenLoterij voor Gwen (18) uit IJsselstein. Om Gwen een steuntje in de rug te geven, deed Stichting Zeldzame Ziekten Fonds voor haar een aanvraag bij het VriendenFonds van de VriendenLoterij. Daarmee gaat haar hartenwens in vervulling: Gwen krijgt een stabilo zitkussensysteem, zodat zij meer leuke dingen kan doen met minder pijn.

Iselle van Ruijven van Stichting Zeldzame Ziekten Fonds: “Gwen heeft een verminderde rompbalans, waardoor zij zonder steun snel scheef en onderuit zakt. Zitten kost haar veel energie en geeft haar snel pijn. Gwen is grotendeels rolstoelgebonden en helaas is haar rolstoel op veel plekken niet te gebruiken. We zijn heel blij dat we Gwen een stabilo zitsysteem kunnen aanbieden, want een jonge dame van 18 jaar oud zou overal zonder pijn bij moeten kunnen zijn!”

Madeleen Driessen, ambassadrice van Stichting Zeldzame Ziekten Fonds verraste Gwen onlangs met de cheque. Gwen reageert blij verrast: “Ik ben er heel blij mee!”

VriendenFonds van de VriendenLoterij vervult hartenwensen
Het hele jaar kunnen goede doelen, clubs, verenigingen en andere maatschappelijke organisaties een aanvraag doen om iemand in het zonnetje te zetten. www.vriendenloterij.nl/vriendenfonds
 

Deel dit bericht

Deel op: Twitter
Deel op: Facebook
Deel op: LinkedIn