Amsterdam,
16
februari
2022
|
09:46
Europe/Amsterdam

Steuntje in de rug voor LTC Vathorst uit Amersfoort dankzij VriendenLoterij

Samenvatting

Een bijzondere benoeming van de VriendenLoterij voor LTC Vathorst uit Amersfoort! De tennisclub is benoemd tot één van de Clubs van de Week en ontvangt daarom eenmalig een bijdrage van 5.000 euro van de VriendenLoterij. LTC Vathorst gaat het geld gebruiken om de keuken in het clubhuis te vernieuwen. 

Reinoud Hom, voorzitter van de barcommissie van LTC Vathorst: “We zijn hier uiteraard heel blij mee! Ons clubhuis is nu zo’n dertien jaar oud en er zijn in de keuken een aantal apparaten nodig aan vervanging toe, ook op het gebied van energiebesparing. Dankzij deze mooie bijdrage kunnen we nu de keuken en het voorraadhok aanpakken.”

‘Clubs van de Week’ 
Clubs van de Week is door de VriendenLoterij in het leven geroepen om clubs, verenigingen en stichtingen in Nederland een steuntje in de rug te geven. Zij krijgen ieder een bijdrage van 5.000 euro van de VriendenLoterij voor een specifiek doel of een maatschappelijk project voor de club en haar leden. Om voor de titel in aanmerking te komen, kunnen clubs, verenigingen en stichtingen zich tot 30 november 2022 aanmelden op www.clubsvandeweek.nl. 

Extra financiële steun 
Deelnemers van de VriendenLoterij hebben de mogelijkheid om voor een zelfgekozen organisatie mee te spelen. Minimaal 40 procent van de inleg van de deelnemer gaat dan direct naar een eigen gekozen club, vereniging of stichting. Dat kan zijn voor kunst en cultuur via onze culturele partners of voor een van de maatschappelijke organisaties. Dit kunnen ook lokale clubs en verenigingen zijn die de deelnemer een warm hart toedraagt.  

Deel dit bericht

Deel op: Twitter
Deel op: Facebook
Deel op: LinkedIn