Amsterdam,
21
oktober
2021
|
10:34
Europe/Amsterdam

Steuntje in de rug voor tweeling uit Voorschoten dankzij VriendenLoterij

Samenvatting

Een grote verrassing van de VriendenLoterij voor Melvin en Thanisha (15) uit Voorschoten. Om de tweeling een steuntje in de rug te geven, deed het Gehandicapte Kind voor hen een aanvraag bij het VriendenFonds van de VriendenLoterij. Daarmee gaat hun hartenwens in vervulling: Melvin en Thanisha mogen samen met hun familie een week genieten in het Bio Vakantieoord, een vakantiepark waar kinderen, met of zonder handicap, kunnen genieten.

Lisette Venker van het Gehandicapte Kind: “Melvin en Thanisha hebben Cerebrale parese, een aangeboren lichamelijke handicap die bewegingen beperkt. De tweeling kan door ademhalingsklachten niet met de bus naar school, omdat zij geen mondkapje kunnen dragen. Hierdoor zitten zij nog meer in een isolement. Het gezin kan een week vakantie heel goed gebruiken. Wij zijn blij dat we het gezin, dankzij het VriendenFonds van de VriendenLoterij, een week vakantie in het Bio Vakantieoord kunnen aanbieden!”

Melvin en Thanisha reageren blij: “Gaan we toch nog op vakantie, mama!”

VriendenFonds van de VriendenLoterij vervult hartenwensen
Het hele jaar kunnen goede doelen, clubs, verenigingen en andere maatschappelijke organisaties een aanvraag doen om iemand in het zonnetje te zetten. www.vriendenloterij.nl/vriendenfonds
 

Deel dit bericht

Deel op: Twitter
Deel op: Facebook
Deel op: LinkedIn