Amsterdam,
22
maart
2022
|
09:07
Europe/Amsterdam

Steuntje in de rug voor VCN uit Capelle aan den IJssel dankzij VriendenLoterij

Samenvatting

Een bijzondere benoeming van de VriendenLoterij voor VCN uit Capelle aan den IJssel! De volleybalvereniging is benoemd tot één van de Clubs van de Week en ontvangt daarom eenmalig een bijdrage van 5.000 euro van de VriendenLoterij. VCN gaat het geld gebruiken om sporten toegankelijker te maken voor de jeugd uit de omgeving. 

Ard Kramer, voorzitter van VCN: “Dit is een fijn steuntje in de rug! We willen de jeugd uit de omgeving meer in beweging krijgen. Een lidmaatschap bij een sportvereniging is helaas niet voor iedereen vanzelfsprekend. Met deze bijdrage kunnen we die financiële drempel wegnemen, mocht dat nodig zijn, en deze kinderen tóch kennis laten maken met onze vereniging.”

‘Clubs van de Week’
Clubs van de Week is door de VriendenLoterij in het leven geroepen om clubs, verenigingen en stichtingen in Nederland een steuntje in de rug te geven. Zij krijgen ieder een bijdrage van 5.000 euro van de VriendenLoterij voor een specifiek doel of een maatschappelijk project voor de club en haar leden. Om voor de titel in aanmerking te komen, kunnen clubs, verenigingen en stichtingen zich aanmelden op www.clubsvandeweek.nl.

Extra financiële steun
Deelnemers van de VriendenLoterij hebben de mogelijkheid om voor een zelfgekozen organisatie mee te spelen. Minimaal 40 procent van de inleg van de deelnemer gaat dan direct naar een eigen gekozen club, vereniging of stichting. Dat kan zijn voor kunst en cultuur via onze culturele partners of voor een van de maatschappelijke organisaties. Dit kunnen ook lokale clubs en verenigingen zijn die de deelnemer een warm hart toedraagt. 

Deel dit bericht

Deel op: Twitter
Deel op: Facebook
Deel op: LinkedIn