Amsterdam,
13
december
2021
|
10:25
Europe/Amsterdam

Steuntje in de rug voor voetbalvereniging Heukelum dankzij VriendenLoterij

Samenvatting

Een bijzondere benoeming van de VriendenLoterij voor voetbalvereniging Heukelum! De voetbalvereniging is benoemd tot één van de Clubs van de Week en ontvangt daarom eenmalig een bijdrage van 5.000 euro van de VriendenLoterij. Voetbalverenging Heukelum gaat het geld gebruiken om de verlichting op de club te vervangen voor ledverlichting.

Nico Snel van voetbalvereniging Heukelum: “We zijn al een tijd bezig met het vernieuwen van de club. We zijn een kleine club en hebben een aantal actieve vrijwilligers. We bouwen alles helemaal zelf. Ons nieuwe project is het vervangen van de huidige verlichting voor ledverlichting. We hopen dit in 2022 te realiseren. Deze bijdrage is een fijn steuntje in de rug!”

‘Clubs van de Week’
Clubs van de Week is door de VriendenLoterij in het leven geroepen om clubs, verenigingen en stichtingen in Nederland een steuntje in de rug te geven. Tot en met 31 december 2021 benoemt de VriendenLoterij 100 clubs, verenigingen en stichtingen tot ‘Clubs van de Week’. Zij krijgen ieder een bijdrage van 5.000 euro van de VriendenLoterij voor een specifiek doel of een maatschappelijk project voor de club en haar leden.

Extra financiële steun
Deelnemers van de VriendenLoterij hebben de mogelijkheid om voor een zelfgekozen organisatie mee te spelen. Minimaal 40 procent van de inleg van de deelnemer gaat dan direct naar een eigen gekozen club, vereniging of stichting. Dat kan zijn voor kunst en cultuur via onze culturele partners of voor een van de maatschappelijke organisaties. Dit kunnen ook lokale clubs en verenigingen zijn die de deelnemer een warm hart toedraagt.
 

Deel dit bericht

Deel op: Twitter
Deel op: Facebook
Deel op: LinkedIn