Amsterdam,
21
augustus
2020
|
10:42
Europe/Amsterdam

Steuntje in de rug voor vrijwilligerskoppel Karin en Rien uit Bavel

Een grote verrassing van de VriendenLoterij voor Karin en Rien de Leeuw uit Bavel. Om het echtpaar te bedanken voor hun jarenlange inzet als vrijwilligers deed het Prinses Beatrix Spierfonds voor hen een aanvraag bij het VriendenFonds van de VriendenLoterij. Ze werden vandaag thuis verrast met een bijzonder cadeau: ze mogen samen op een welverdiende vakantie.

Karin van Dam, regiomanager Zuid-Nederland van het Prinses Beatrix Spierfonds, mocht de cheque overhandigen: “Wij zijn Karin en Rien enorm dankbaar voor hun inzet de afgelopen jaren. Het koppel zet zich, ondanks hun fysieke beperkingen, al jaren in voor het Prinses Beatrix Spierfonds. Beiden zitten in een rolstoel; Rien vanwege zijn spierziekte HMSN en Karin vanwege rugklachten. Samen organiseren ze al tien jaar de collecte van het Spierfonds in hun woonplaats Bavel. Tijdens de collecteweek gaan ze ook zelf iedere dag(!) langs de deuren om geld op te halen, wat al vaak voor een recordopbrengst heeft gezorgd. Daarnaast heeft Karin dit jaar een bijzondere actie opgezet. Ze ging 24 uur rollen in haar rolstoel om aandacht te vragen voor spierziekten en geld in te zamelen. Een geweldige prestatie! We zijn blij dat we dankzij het VriendenFonds van de VriendenLoterij een welverdiende vakantie cadeau kunnen doen. Na al die jaren inzet hebben ze dat wel verdiend.”

Karin en Rien reageren verrast: “Wat een geweldige verrassing! We doen ons vrijwilligerswerk met heel veel liefde en plezier, maar we voelen ons met dit mooie cadeau wel extra gewaardeerd. Super bijzonder dat de VriendenLoterji dit voor ons mogelijk maakt. We gaan eens goed nadenken over een mooie bestemming!”

VriendenFonds van de VriendenLoterij vervult hartenwensen
Het hele jaar kunnen goede doelen, clubs, verenigingen en andere maatschappelijke organisaties een aanvraag doen om iemand in het zonnetje te zetten. www.vriendenloterij.nl/vriendenfonds

Deel dit bericht

Deel op: Twitter
Deel op: Facebook
Deel op: LinkedIn