Amsterdam,
16
februari
2022
|
09:45
Europe/Amsterdam

SV Hertha uit Vinkeveen stap dichter bij 'groene' club dankzij VriendenLoterij

5.000 euro voor verduurzamen vereniging

Samenvatting

Een bijzondere benoeming van de VriendenLoterij voor SV Hertha uit Vinkeveen! De sportvereniging is benoemd tot één van de Clubs van de Week van de VriendenLoterij en ontvangt daarom eenmalig een bijdrage van 5.000 euro. SV Hertha gaat het geld gebruiken om de vereniging te verduurzamen. 

Harry van Genderen, erevoorzitter van SV Hertha: “We zijn hier heel erg trots op! We willen de huidige veldverlichting vervangen voor duurzame ledverlichting, zodat we weer een stap dichter bij een 'groene' club zijn. Deze bijdrage is een mooie aanvulling."

‘Clubs van de Week’ 
Clubs van de Week is door de VriendenLoterij in het leven geroepen om clubs, verenigingen en stichtingen in Nederland een steuntje in de rug te geven. Zij krijgen ieder een bijdrage van 5.000 euro van de VriendenLoterij voor een specifiek doel of een maatschappelijk project voor de club en haar leden. Om voor de titel in aanmerking te komen, kunnen clubs, verenigingen en stichtingen zich tot 30 november 2022 aanmelden op www.clubsvandeweek.nl. 

Extra financiële steun 
Deelnemers van de VriendenLoterij hebben de mogelijkheid om voor een zelfgekozen organisatie mee te spelen. Minimaal 40 procent van de inleg van de deelnemer gaat dan direct naar een eigen gekozen club, vereniging of stichting. Dat kan zijn voor kunst en cultuur via onze culturele partners of voor een van de maatschappelijke organisaties. Dit kunnen ook lokale clubs en verenigingen zijn die de deelnemer een warm hart toedraagt.  

Deel dit bericht

Deel op: Twitter
Deel op: Facebook
Deel op: LinkedIn