Amsterdam,
25
oktober
2017
|
12:51
Europe/Amsterdam

Sylvia uit Olst wint 10.000 euro in VriendenLoterij PrijzenMarathon

Een grote verrassing voor Sylvia uit Olst. Zij wint in de ‘VriendenLoterij PrijzenMarathon voor Het Vergeten Kind’ een geldprijs van 10.000 euro.

Sylvia: “Ik had geen idee dat ik in de prijzen was gevallen! Ik zag het toen ik op mijn rekening keek en er een mooi geldbedrag was bijgeschreven. Helemaal te gek! We willen verhuizen, als dat doorgaat dan gebruiken we het geld voor een verbouwing.”

Over de VriendenLoterij – nationale actie voor Het Vergeten Kind
Bij de VriendenLoterij winnen niet alleen deelnemers, maar ook maatschappelijke initiatieven die mensen met onvoldoende middelen en mogelijkheden een steuntje in de rug geven.

In augustus en september organiseerde de loterij samen met Het Vergeten Kind de VriendenLoterij PrijzenMarathon. Iedereen die tijdens deze nationale actie is gaan meespelen, draagt met de helft van ieder lot direct bij aan de bouw van één grote, liefdevolle plek voor tienduizenden kwetsbare kinderen in Nederland: Het Huis van Het Vergeten Kind in Almere. Hier kunnen kinderen met een instabiele of onveilige thuissituatie hun zorgen en ellende opzijzetten.

Deel dit bericht

Deel op: Twitter
Deel op: Facebook
Deel op: LinkedIn