Amsterdam,
18
juni
2019
|
16:02
Europe/Amsterdam

Tennisclub de Maaier in Wieringerwerf ontvangt 1.000 euro extra van VriendenLoterij

Een grote verrassing voor Tennisclub de Maaier in Wieringerwerf van de VriendenLoterij. De club is één van de succesvolste deelnemers aan de Nationale Belmaanden in maart en ontvangt daarom eenmalig een extra bijdrage van 1.000 euro. Tennisclub de Maaier gaat het geld gebruiken om het dak van de kantine te vervangen.

Bryan Kemp, sponsorcommissie bij Tennisclub de Maaier: “Wat is dit geweldig! We zijn blij verrast. We willen het dak van de kantine vervangen. Dit bedrag gaat daar zeker bij helpen!”

Nationale Belmaanden 2019
Tijdens de Nationale Belmaanden strijden clubs, verenigingen en stichtingen tegen elkaar vanuit hun eigen clubhuis. Doel van de actie is de structurele inkomsten vanuit de VriendenLoterij te vergroten. De helft van ieder verkocht lot komt direct ten goede aan de clubkas van de club.

De belactie van Tennisclub de Maaier leverde de club maar liefst 44 loten op. Daarmee scoorde de club in maart de derde plaats. Als de 44 loten een jaar blijven meespelen, dan kan Tennisclub de Maaier 4.235 euro toevoegen aan de clubkas.

Daarnaast wordt er vier maanden lang iedere maand in totaal 6.000 euro verdeeld onder de drie best scorende clubs, verenigingen en stichtingen. Met dit bedrag kunnen zij net zoals Tennisclub de Maaier een project verwezenlijken voor hun eigen club of vereniging.

Structurele financiële steun
Deelnemers van de VriendenLoterij hebben de mogelijkheid om voor een zelfgekozen organisatie mee te spelen. Steeds vaker kiezen deelnemers ervoor om hun eigen club, vereniging of stichting, zoals de voetbalclub, te steunen. Clubs, verenigingen en stichtingen die nog niet aangesloten zijn bij de VriendenLoterij kunnen zich aanmelden via: www.vriendenloterij.nl/clubs

Deel dit bericht

Deel op: Twitter
Deel op: Facebook
Deel op: LinkedIn