Amsterdam,
26
augustus
2019
|
11:50
Europe/Amsterdam

Tennisclub Westerbork wordt toegankelijk voor iedereen dankzij 10.000 euro van VriendenLoterij

Groot feest voor Tennisclub Westerbork! De club werd afgelopen vrijdag benoemd tot ‘Club van de Week’ en ontvangt daarom een eenmalige bijdrage van 10.000 euro van de VriendenLoterij. De tennisclub gaat het geld gebruiken om de hele club toegankelijk te maken voor mindervaliden.

Vera Welles van Tennisclub Westerbork reageert trots: “Het winnen van deze titel betekent heel veel voor de club. We willen een grootscheepse verbouwing realiseren, waarbij ook een sanitaire voorziening voor mindervaliden moet komen. Dankzij deze bijdrage kunnen we dit project realiseren en wordt de club toegankelijk voor iedereen.”

‘Club van de Week’
Club van de Week is een nieuwe campagne van de VriendenLoterij voor clubs, verenigingen en stichtingen die een steuntje in de rug kunnen gebruiken. Zij kunnen een aanvraag indienen voor een maatschappelijk project voor de club en haar leden. Denk hierbij aan: verduurzamen van het clubhuis, de aanleg van een nieuw sportveld, muziekinstrumenten of het faciliteren van maatschappelijke activiteiten voor de buurt.

De komende acht maanden wordt wekelijks een aangesloten club, vereniging of stichting verrast met de titel ‘Club van de Week’ en met een eenmalige bijdrage van 10.000 euro van de VriendenLoterij om dit project te realiseren. Clubs kunnen zich nog het hele jaar aanmelden met een mooi project via www.vriendenloterij.nl/clubs.

Structurele financiële steun
Deelnemers van de VriendenLoterij hebben de mogelijkheid om voor een zelfgekozen organisatie mee te spelen. Steeds vaker kiezen deelnemers ervoor om hun eigen club, vereniging of stichting te steunen. Clubs, vereniging en stichtingen die nog niet zijn aangesloten bij de VriendenLoterij, kunnen zich aanmelden via www.vriendenloterij.nl/clubs.

Deel dit bericht

Deel op: Twitter
Deel op: Facebook
Deel op: LinkedIn