Amsterdam,
02
september
2021
|
10:58
Europe/Amsterdam

Tex Town Tigers uit Enschede knapt kantine en kleedkamers op dankzij steun VriendenLoterij

Samenvatting

Een bijzondere benoeming van de VriendenLoterij voor Honk- en Softbalvereniging Tex Town Tigers uit Enschede! De vereniging is benoemd tot één van de Clubs van de Week en ontvangt daarom eenmalig een bijdrage van 5.000 euro van de VriendenLoterij. Tex Town Tigers gaat het geld gebruiken om de verouderde kantine en kleedkamers op te knappen.

Gert Jan Mooi, voorzitter van Tex Town Tigers: “We willen de uitstraling van de vereniging weer op niveau brengen. Dankzij deze bijdrage kunnen we een start maken met het schilderen en kunnen we ledverlichting in de kantine plaatsen, zodat iedereen nog jaren kan genieten van onze mooie en warme vereniging!"

‘Clubs van de Week’
Clubs van de Week is door de VriendenLoterij in het leven geroepen om clubs, verenigingen en stichtingen in Nederland een steuntje in de rug te geven. Tot en met 31 december 2021 benoemt de VriendenLoterij 100 clubs, verenigingen en stichtingen tot ‘Clubs van de Week’. Zij krijgen ieder een bijdrage van 5.000 euro van de VriendenLoterij voor een specifiek doel of een maatschappelijk project voor de club en haar leden. Om voor de titel in aanmerking te komen, kunnen clubs, verenigingen en stichtingen zich tot 30 november 2021 aanmelden op www.clubsvandeweek.nl

Extra financiële steun
Deelnemers van de VriendenLoterij hebben de mogelijkheid om voor een zelfgekozen organisatie mee te spelen. Minimaal 40 procent van de inleg van de deelnemer gaat dan direct naar een eigen gekozen club, vereniging of stichting. Dat kan zijn voor kunst en cultuur via onze culturele partners of voor een van de maatschappelijke organisaties. Dit kunnen ook lokale clubs en verenigingen zijn die de deelnemer een warm hart toedraagt. 

Deel dit bericht

Deel op: Twitter
Deel op: Facebook
Deel op: LinkedIn