Amsterdam,
22
september
2017
|
00:00
Europe/Amsterdam

Ton (59) uit Heusden wint interieurcheque van 10.000 euro bij VriendenLoterij

Goed nieuws voor Ton uit Heusden. Hij won bij de VriendenLoterij een vtwonen cadeaukaart, ter waarde van 10.000 euro.

Ton werd thuis samen met zijn vrouw Trudi verrast met zijn prijs en kan zijn geluk niet op: “Geweldig dat we konden kiezen uit drie mooie prijzen. We hebben een nieuw bankstel nodig, dus de vtwonen cadeaukaart komt ons heel goed van pas. We zijn er erg blij mee!”

Deze maand organiseert de VriendenLoterij samen met Het Vergeten Kind een nationale actie voor kinderen met een instabiele of onveilige thuissituatie. De uitreiking aan Ton gebeurde daarom op een speciale manier. Hij kon kiezen uit drie medailles die symbool staan voor drie verschillende prijzen.

Uitreiking in Heusden te zien op tv
De uitreiking van de prijs werd gisteravond uitgezonden op RTL 4 en is hier online terug te zien. De video mag voor redactionele doeleinden worden doorgeplaatst.

Over de VriendenLoterij – nationale actie voor Het Vergeten Kind
Bij de VriendenLoterij winnen niet alleen deelnemers, maar ook maatschappelijke initiatieven die mensen met onvoldoende middelen en mogelijkheden een steuntje in de rug geven.

Op dit moment organiseert de loterij samen met Het Vergeten Kind de VriendenLoterij PrijzenMarathon. Iedereen die tot en met 30 september gaat meespelen met de VriendenLoterij, draagt bij aan de bouw van één grote, liefdevolle plek voor tienduizenden kwetsbare kinderen in Nederland: Het Huis van Het Vergeten Kind. Hier kunnen kinderen met een instabiele of onveilige thuissituatie hun zorgen en ellende opzijzetten. Kijk voor meer informatie op vriendenloterij.nl/aandacht.

Deel dit bericht

Deel op: Twitter
Deel op: Facebook
Deel op: LinkedIn