Amsterdam,
13
juli
2018
|
12:45
Europe/Amsterdam

Twee gloednieuwe auto’s voor Ella uit Drachten

Een grote verrassing voor Ella uit Drachten. Zij heeft in de junitrekking van de VriendenLoterij niet één, maar twee Volkswagen Polo’s gewonnen. Wolter Kroes, ambassadeur van de VriendenLoterij, verraste Ella gisteren met de auto’s.

Ella (70) vertelt enthousiast: “Wolter Kroes vroeg of ik naar buitenkwam en daar stond opeens een gloednieuwe Volkswagen Polo voor mij klaar. Geweldig! Maar wat bleek? Ik speel met twee loten mee, dus ik heb niet één maar twee auto’s gewonnen. Ik was samen met mijn dochter, kleindochter en een vriendin en iedereen ging helemaal uit zijn dak!”

Uitreiking bij RTL 4
De uitreiking aan Ella uit Drachten is op zondag 12 augustus te zien in het televisieprogramma ‘VriendenLoterij De Winnaars’, dat iedere zondag rond 19.20 uur wordt uitgezonden bij RTL 4.

Win-win
Bij de VriendenLoterij winnen niet alleen deelnemers, maar ook maatschappelijke initiatieven die mensen met onvoldoende middelen en mogelijkheden een steuntje in de rug geven. De helft van de maandelijkse inleg van alle deelnemers gaat naar 50 goede doelen die actief zijn op het gebied van gezondheid en welzijn en meer dan 3.300 clubs, verenigingen en stichtingen in Nederland.

Deel dit bericht

Deel op: Twitter
Deel op: Facebook
Deel op: LinkedIn