Amsterdam,
25
juni
2019
|
14:51
Europe/Amsterdam

Voetbalvereniging de Meern ontvangt 3.000 euro extra van VriendenLoterij

Een grote verrassing voor Voetbalvereniging de Meern van de VriendenLoterij. De club is de succesvolste deelnemer aan de Nationale Belmaanden in de maand maart en ontvangt daarom nu eenmalig een extra bijdrage van 3.000 euro. De vereniging gaat het geld gebruiken voor jeugdkampen en -toernooien.

Piet Oostveen, voorzitter sponsorcommissie bij Voetbalvereniging de Meern: “Wat is dit een geweldig mooie bijdrage voor de vereniging! We zijn hier super trots op. Deze extra bijdrage gaan we gebruiken voor het organiseren van onze eigen jeugdkampen en -toernooien. Heel fijn, want zo kunnen we echt mooie dingen doen!”

Nationale Belmaanden 2019
Tijdens de Nationale Belmaanden strijden clubs, verenigingen en stichtingen tegen elkaar vanuit hun eigen clubhuis. Doel van de actie is de structurele inkomsten vanuit de VriendenLoterij te vergroten. De helft van ieder verkocht lot komt direct ten goede aan de clubkas van de club.

De belactie van Voetbalvereniging de Meern leverde de club maar liefst 86 loten op. Daarmee scoorde de club in maart de eerste plaats. Als de 86 loten een jaar blijven meespelen, dan kan de vereniging 8.277 euro toevoegen aan de clubkas.

Daarnaast wordt er vier maanden lang iedere maand in totaal 6.000 euro verdeeld onder de drie best scorende clubs, verenigingen en stichtingen. Met dit bedrag kunnen zij net zoals Voetbalvereniging de Meern een project verwezenlijken voor hun eigen club of vereniging.

Structurele financiële steun
Deelnemers van de VriendenLoterij hebben de mogelijkheid om voor een zelfgekozen organisatie mee te spelen. Steeds vaker kiezen deelnemers ervoor om hun eigen club, vereniging of stichting, zoals de voetbalclub, te steunen. Clubs, verenigingen en stichtingen die nog niet aangesloten zijn bij de VriendenLoterij kunnen zich aanmelden via: www.vriendenloterij.nl/clubs

Deel dit bericht

Deel op: Twitter
Deel op: Facebook
Deel op: LinkedIn