Amsterdam,
11
juli
2019
|
14:31
Europe/Amsterdam

Voetbalvereniging Dwingeloo is Club van de Week en ontvangt 10.000 euro van de VriendenLoterij

De vereniging zet in op duurzame renovatie en uitbreiding van het kleedkamergebouw

Groot feest voor v.v. Dwingeloo! De voetbalvereniging werd afgelopen zondag benoemd tot ‘Club van de Week’ en ontvangt daarom eenmalig een bijdrage van 10.000 euro van de VriendenLoterij. De vereniging gaat het geld gebruiken voor een duurzame renovatie en uitbreiding van het kleedkamergebouw, dat ook door andere sportverenigingen gebruikt kan worden.

Albert Nijstad, penningmeester van voetbalvereniging Dwingeloo: “Toen de flyer van Club van de Week binnenkwam, dacht ik meteen: hier moeten we aan meedoen! Dat we benoemd zijn tot Club van de Week is voor ons een mooie bevestiging dat we goed bezig zijn met een prachtige groep vrijwilligers. We zullen het geld gebruiken om het huidige kleedkamergebouw te renoveren en te voorzien van duurzame technische installaties. Verder willen we het kleedkamergebouw graag uitbreiden met extra kleedkamers, zodat deze ook gebruikt kunnen worden door andere sportverenigingen.”

Eén van de leden van de club reageert enthousiast op de titel: “Geweldig, wat super! Dit komt echt als een verrassing. We kunnen het geld goed gebruiken voor de bouw en renovatie van de kleedkamers. Als we klaar zijn, kunnen deze ook door de rugbyclub gebruikt worden.”

 ‘Club van de Week’
Club van de Week is een nieuwe campagne van de VriendenLoterij voor clubs, verenigingen en stichtingen die een steuntje in de rug kunnen gebruiken. Zij kunnen een aanvraag indienen voor een maatschappelijk project voor de club en haar leden. Denk hierbij aan: Verduurzamen van het clubhuis, de aanleg van een nieuw sportveld, muziekinstrumenten of het faciliteren van maatschappelijke activiteiten voor de buurt.

De komende acht maanden wordt wekelijks een aangesloten club, vereniging of stichting verrast met de titel ‘Club van de Week’ en met een eenmalige bijdrage van 10.000 euro van de VriendenLoterij om dit project te realiseren. Clubs kunnen zich nog het hele jaar aanmelden met een mooi project via www.vriendenloterij.nl/clubs.

Structurele financiële steun
Deelnemers van de VriendenLoterij hebben de mogelijkheid om voor een zelfgekozen organisatie mee te spelen. Steeds vaker kiezen deelnemers ervoor om hun eigen club, vereniging of stichting te steunen. Clubs, vereniging en stichtingen die nog niet zijn aangesloten bij de VriendenLoterij, kunnen zich melden via www.vriendenloterij.nl/clubs.

Deel dit bericht

Deel op: Twitter
Deel op: Facebook
Deel op: LinkedIn