Amsterdam,
21
mei
2019
|
15:22
Europe/Amsterdam

Voetbalvereniging RKGSV uit Gerwen ontvangt 2.000 euro extra van VriendenLoterij

Een grote verrassing voor voetbalvereniging RKGSV uit Gerwen van de VriendenLoterij. De club is één van de succesvolste deelnemers aan de Nationale Belmaanden in de maand april en ontvangt daarom nu eenmalig een extra bijdrage van 2.000 euro. Voetbalvereniging RKGSV gaat het geld gebruiken voor nieuwe tenues en het onderhoud van de velden.

Joost Looijmans van RKGSV: “Wát is dit geweldig! Onze subsidies worden steeds verder teruggeschroefd, dus deze extra bijdrage is zeer welkom! De extra 2.000 euro kunnen we gebruiken voor nieuwe tenues en het onderhoud aan onze velden.”

Nationale Belmaanden 2019
Tijdens de Nationale Belmaanden strijden clubs, verenigingen en stichtingen tegen elkaar vanuit hun eigen clubhuis. Doel van de actie is de structurele inkomsten vanuit de VriendenLoterij te vergroten. De helft van ieder verkocht lot komt direct ten goede aan de clubkas van de club.

De belactie van RKGSV leverde de club maar liefst 73 loten op. Daarmee scoorde de club in april de tweede plaats. Als de 73 loten een jaar blijven meespelen, dan kan RKGSV 7.026 euro toevoegen aan de clubkas.

Daarnaast wordt er vier maanden lang iedere maand in totaal 6.000 euro verdeeld onder de drie best scorende clubs, verenigingen en stichtingen. Met dit bedrag kunnen zij net zoals RKGSV een project verwezenlijken voor hun eigen club, vereniging of stichting.

Structurele financiële steun
Deelnemers van de VriendenLoterij hebben de mogelijkheid om voor een zelfgekozen organisatie mee te spelen. Steeds vaker kiezen deelnemers ervoor om hun eigen club, vereniging of stichting, zoals de voetbalclub, te steunen. Clubs, verenigingen en stichtingen die nog niet aangesloten zijn bij de VriendenLoterij kunnen zich aanmelden via: www.vriendenloterij.nl/clubs

Deel dit bericht

Deel op: Twitter
Deel op: Facebook
Deel op: LinkedIn