Amsterdam,
31
december
2019
|
11:00
Europe/Amsterdam

Voetbalvereniging SJVV uit Deurne ontvangt 2.000 euro extra van VriendenLoterij

Bijdrage gebruikt voor LED-verlichting op voetbalveld

Een grote verrassing voor voetbalvereniging SJVV uit Deurne. De club is één van de succesvolste deelnemers aan de ‘Samen voor je Club’-actie van de VriendenLoterij in november en ontvangt daarom eenmalig een extra bijdrage van 2.000 euro. SJVV gaat het geld gebruiken voor het verduurzamen van de vereniging.

Erwin Matheij, lid technische commissie bij SJVV: “Wij zijn zeer tevreden met dit mooie bedrag! Bij onze club staan sport en gezelligheid centraal. Daarnaast houden wij ons ook bezig met het verduurzamen van de vereniging. Zo is de club al voorzien van zonnepanelen. Met dit bedrag kunnen we de velden opnieuw laten verlichten met LED-verlichting. We zijn enorm blij!”

Samen voor je Club 2019
Tijdens de ‘Samen voor je Club’-actie strijden clubs, verenigingen en stichtingen tegen elkaar vanuit hun eigen clubhuis. Doel van de actie is de structurele inkomsten vanuit de VriendenLoterij te vergroten. De helft van ieder verkocht lot komt direct ten goede aan de clubkas van de club.

De belactie van SJVV leverde de club maar liefst 94 loten op. Daarmee scoorde de club in november de tweede plaats.

Daarnaast wordt er drie maanden lang iedere maand in totaal 7.500 euro verdeeld onder de vijf best scorende clubs, verenigingen en stichtingen. Met dit bedrag kunnen zij net zoals SJVV een project verwezenlijken voor hun eigen club of vereniging.

Structurele financiële steun
Deelnemers van de VriendenLoterij hebben de mogelijkheid om voor een zelfgekozen organisatie mee te spelen. Steeds vaker kiezen deelnemers ervoor om hun eigen club, vereniging of stichting, zoals de voetbalclub, te steunen. Clubs, verenigingen en stichtingen die nog niet aangesloten zijn bij de VriendenLoterij kunnen zich aanmelden via: www.vriendenloterij.nl/clubs

Deel dit bericht

Deel op: Twitter
Deel op: Facebook
Deel op: LinkedIn